Explore-Africa-About-Us-02c

Explore Africa Travel

Explore Africa Travel is ontstaan als een fusie tussen de Namibische entiteiten ´Explore Namibia´ en `Meine Namibia Safaris` om de krachten te bundelen en elkaar aan te vullen in termen van ervaring en kennis. Het versterkte de wens om te groeien door een breder scala aan professionele diensten aan te bieden met meer mogelijkheden voor onze klanten en om tevens andere reisbestemmingen in Afrika toe te voegen.

Ons portfolio bestaat uit complete 4×4 self-drive reizen en gespecialiseerde privé safari´s met een ervaren en deskundige chauffeur/gids. Wij bieden deze types reisavonturen aan op verschillende Afrikaanse bestemmingen zoals Namibië, Botswana, Malawi, Zambia, etc. Bovendien bieden we als IATA-geaccrediteerde agent onze hulp aan bij het boeken van internationale vluchten, mocht dat gewenst zijn. We treden ook op als boekingskantoor voor volledig uitgeruste 4×4 huurauto’s, accommodaties en campings, voor zowel voor de B2B- als B2C-markt.
Explore-Africa_About_us_photo_01

Explore Africa Travel

Onder de paraplu van de nieuw gevormde Explore Africa Travel bieden we een reeks merken aan die allemaal gespecialiseerd zijn in termen van Afrikaanse bestemmingen:

Explore Namibia

Explore Namibia

Explore Malawi

Discover Tanzania

My Guided Namibia Safaris

4x4 autoverhuur

In de afgelopen jaren is ons bedrijf razendsnel gegroeid en hebben we een sterk team opgebouwd met een enorme hoeveelheid lokale ‘knowhow’ en altijd ´up-to-date´ informatie over de lokale situaties, waarbij we nauwe relaties onderhouden met betrouwbare lokale partners die op alle bestemmingen ter plaatse aanwezig zijn. We hebben zowel eigen kantoren in Afrika (Windhoek, Namibië) als in Europa (Bodegraven, Nederland en Malaga, Spanje).

Ons gedreven Management Team

Explore-Africa-About-Us-Elise-01

Elise

Het begon allemaal in 2006 toen we Nederland verruilden om een nieuw leven te beginnen in Afrika. De zuidelijk Afrikaanse landen zijn al jaren onze favoriete bestemmingen en dit willen we graag met anderen delen. Gedurende deze tijd hebben we veel fantastische reizen georganiseerd. Reizen moet op het eigen tempo van de reiziger zijn en gericht zijn op eigen interesses. Zodoende zal het een onvergetelijk avontuur zijn!

Explore-Africa-About-Us-Johannes-01

Johannes

Namibië is een land van contrasten, vol met natuurlijke wonderen en heeft een grote culturele diversiteit: een perfecte plek voor een multiculturele ziel! Opgroeien in dit gebied heeft een onuitwisbare, Afrika-vormige stempel op mijn hart gedrukt. Ik hoop zoveel mogelijk anderen te helpen dit prachtige continent zelf te ontdekken. Er is iets ontzagwekkends aan de eenzaamheid van de wijd open en ongerepte natuur van Afrika wat je simpelweg niet uit kunt leggen, je moet het gewoon ervaren!

Explore-Africa-About-Us-Julia-01

Julia

Als kind was een familiesafari altijd een groot avontuur – om nieuwe bestemmingen te ontdekken, een kamp op te zetten, onbekende planten te ontdekken en wilde dieren te spotten. Nog steeds geniet ik van een gezinsvakantie in ons mooie Afrika en leer ik nieuwe aspecten bij elke reis of excursie.
Ik hou ervan om anderen te helpen bij het plannen van hun eigen self-drive avontuur en beschouw het als een voorrecht om de twinkeling in de klant zijn ogen te zien wanneer ze terugkeren van hun reis. Er is gewoon geen betere ontsnapping aan ons drukke leven dan tijd doorbrengen in de ongerepte natuur.

Explore-Africa-About-Us-Marco-01

Marco

Miljoenen heldere sterren aan de hemel ‘s nachts, een gezellig BBQ-kampvuur in het midden van de natuur, de bijzondere ervaring van vrij rondlopende wilde dieren en adembenemende landschappen met een eindeloze horizon. In een zoektocht naar avontuur en ultieme vrijheid, maakten deze elementen dat ik verliefd werd op Afrika. En tot vandaag besef ik heel goed dat Elise en ik heel veel geluk hebben gehad om onze dromen waar te kunnen maken, iets waarvoor ik de rest van mijn leven dankbaar zal zijn.

Rainer

Als geboren en getogen Namibiër, nu de vierde generatie woonachtig in dit prachtige land, geeft het me ongelooflijk veel plezier om deze unieke bestemming van zuidelijk Afrika en haar verborgen charmes met jullie te delen. Na een paar jaar in Duitsland te hebben gewoond, dreef het verlangen naar de Afrikaanse vrijheid en de liefde voor mijn vaderland me weer terug naar Afrika. Zodoende reed ik op mijn motor vanuit Duitsland dwars door heel Afrika terug naar Namibië. Tijdens deze vijf maanden durende reis leerde ik vele facetten van het ´moedercontinent´ kennen en ontdekte ik ook mijn liefde voor toerisme.

Explore-Africa-About-Us-Mirela

Mirela

Nadat ik verliefd werd op mijn man Rainer, een geboren en getogen Namibiër, werd ik door hem meegenomen op mijn eerste reis naar Namibië, en daar werd ik verliefd op Afrika. Afrika biedt de meest kleurrijke en adembenemende plekken op aarde. Eindeloze woestijnen, ongerepte natuur, delta’s met een overvloed aan wilde dieren en fascinerende culturen. Tijdens onze reizen hebben we de meest afgelegen plekken verkend en verborgen pareltjes ontdekt. Als we het hebben over de verschillende bestemmingen, delen we niet alleen informatie uit een catalogus, we delen onze persoonlijke ervaringen en ons enthousiasme voor dit continent. Reizen is mijn passie en ik ben dankbaar dat ik deze passie elke dag met onze klanten kan delen.